Riblja juha - tako ukusna, a tako jednostavna za pripremiti

riblja juha

Juhe obožavamo čak i ljeti! Još kad se pripreme od svježe ribe i najukusnijeg povrća, uživanju nema kraja!

Zato vam donosimo jednostavan i brz recept za riblju juhu koja će oduševiti sve ukućane.

Juha od mrkve štiti kožu od sunca - evo kako ju pripremiti

Sastojci:

  • 500 g ribe (primjerice, oslića ili miješane ribe)
  • 1 luk
  • 1 mrkva
  • malo celera
  • 2 češnja češnjaka
  • peršin
  • sol
  • papar
  • maslinovo ulje

 

Pripremite kremastu juhu od celera

Priprema:

Na maslinovom ulju propirjajte sitno nasjeckani luk i češnjak. Ulijte oko litru vode  te dodajte mrkvu i celer koji ste sitno narezali. Kada je povrće skoro kuhano dodajte ribu te kuhajte oko deset minuta. Začinite po želji i izvadite ribu koja je gotova kada se počne odvajati od kostiju. Očistite ribu i vratite natrag u juhu narezanu na manje komadiće. 

Juha od luka koju ćete obožavati!

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

 Prati nas na Viber Public Chatu!