Hrana i recepti

Hrana i recepti

Osvježite se na terasi Hotela Dubrovnik

Kavana Dubrovnik pravi je izbor za jutarnju kavicu i doručak, poslovni ručak, poslijepodnevni čaj, opuštanje uz koktel ili svečanu večeru.

Pri tome, središnji gradski trg, Trg bana J. Jelačića, postaje vaše dvorište koje ćete promatrati dok uživate u omiljenim okusima odabranih jela i pića.

Kavana Dubrovnik jedna je od najstarijih i najpopularnijih zagrebačkih kavana. Svojim osobitim šarmom starog Zagreba i kvalitetom usluge nastavlja svoju desetljećima dugu tradiciju omiljenog mjesta susreta poslovnih ljudi, političara, kulturnjaka i novinara.

Zaklonjeni od vrućih sunčevih zraka suncobranima, osjetite blagi povjetarac i promatrajte užurbani ritam naše metropole ili održite poslovni sastanak na tradicionalnom okupljalištu poslovnih ljudi koji žele spojiti ugodno s korisnim.

Uživajte u brzom, ali i zdravom objedu

Na terasi se poslužuju svi napici i slastice iz Kavane, a za one koji bi željeli lagano objedovati i zdravo se hraniti na raspolaganju je i ljetni jelovnik gurmanskih tjestenina, salata, pizza, lasagni te zapečenih palačinki.

Odaberite neke od 20-ak salata prema svom guštu i uživajte u zdravom obroku. Iz Hotela Dubrovnik uvjeravaju kako je povrće koje koristi njihovo osoblje u potpunosti domaće i ne postoji bojazan od zaraze opasnim sojem bakterije Escherichije coli.

Jelovnik uključuje široku paletu svježih salata, poput Ljetne salate za svaku sezonu, Krepke povrtne salate, Tradicionalne mediteranske salate ili Egzotične pileće salate koja će vas odvesti u daleku Aziju.

Osvježite se voćnim vitaminskim bombama

“Naoružajte se” ukusnim vitaminima i mineralima iz osvježavajućih voćnih koktela kao što su Dr. Green, Brave heart, Good morning ili Dr. C na terasi Kavane hotela i uživajte u vitaminskim bombama pod suncobranima u samom srcu Zagreba. Ispijajući svoj omiljeni napitak, uz svježe pripremljeni domaći kolač ili štrukle, možete promatrati Zagreb kako se budi, užurbano živi preko dana i veseli se u večernjim satima, što Kavanu čini idealnim izborom za turiste, ali i poslovne ljude koji žele doživjeti Zagreb.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo